За минулу добу на Прикарпатті зареєстрували 638 нових випадків захворювання на COVID-19.

Новини, Суспільство

Сьогодні, 23 жовтня, у Першій лізі відбудуться два поєдинки 15-го туру з футболу. На домашній арені стадіону «Рух» івано-франківське «Прикарпаття» прийматиме одного з лідерів чемпіонату – «Альянс» з Липової Долини.

Про це інформує  щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Прикарпаття Івано-Франківськ.

Початок матчу о 13:15 год. Пряма трансляція буде на ютуб-каналі ПЕРША ЛІГА.

«Шоста команда проти третьої. Саме на ці позиції піднялися суперники ще після дев’ятого туру. Хоча якщо взяти до уваги не набрані, а втрачені очки, то за цими показниками «Альянс» поки йде другим вслід за «Металістом», а «Прикарпаття» – лише на 9-му місці», – йдеться в дописі.

До очного протистояння команди підходять в різних настроях. Після двох поспіль нічиїх іванофранківці здобули важливу гостьову перемогу, у «матчі за 6 очок» перегравши хмельницьке «Поділля» (2:0).

Натомість підопічні Юрія Ярошенка у минулому турі перервали свою семиматчеву безпрограшну серію, доволі несподівано зазнавши домашньої поразки від “Ужгорода” (2:3).

Між собою суперники зустрічалися лише двічі, адже «Альянс» проводить свій другий сезон у Першій лізі. Торік господарі стадіону «Рух» здобули непросту перемогу завдяки дальньому удару Івана Сондея – 1:0.

У другому колі в Сумах гра зроблена ще у першому таймі – 4:0. І все ж наприкінці матчу «Прикарпаттю» вдалося забити гол престижу – 4:1.

«Прикарпаття – Альянс. В короткій історії зустрічей суперники обмінялися по одній домашній перемозі. Прикарпаття не програє у Першій лізі 3 гри поспіль: перемога та 2 нічиї, зберігаючи свої ворота «сухими» впродовж 203-х хвилин. Альянс в гостях не програє у чемпіонаті 3 гри поспіль: 2 перемоги та нічия», – зазначає офіційний сайт ПФЛ.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.