На Калущині спіймали шістьох паліїв сухої трави

Кримінал, Новини, Суспільство

22 жовтня рятувальники та працівники Муніципальної служби району провели рейди в житловому секторі.

Про це інформує  щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Під час рейдів виявили шість фактів спалювання сухої рослинності та сміття на відкритих територіях.

На всіх шістьох порушників склали адмінпротоколи та притягли до адміністративної відповідальності.

Рейдові групи обстежили території сіл Бабин Зарічний, Боднарів, Вістова, Пійло, Оболоня Калуського району та окружні території міста Калуш.

Рятувальники закликають громадян не провокувати пожеж у екосистемах та нагадують, що відповідно до ст. 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків тягне за собою адміністративну відповідальність з накладенням на особу правопорушника штрафу на громадян від ста вісімдесяти (3060 грн) до трьохсот шістдесяти (6120 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб — від дев’ятисот (15 300 грн) до однієї тисячі двохсот шістдесяти (21 420 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.