Переходила “на червоне”: подробиці аварії, де постраждала 6-річна калушанка (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

У Калуші сталася дорожньо – транспортна пригода, у якій під колеса легковика потрапила 6-річна дівчинка.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “НТК“.
Потерпілу госпіталізовано до лікарні. За фактом ДТП слідчі розпочали досудове розслідування та встановлюють усі обставини події.

Аварія сталась близько 17:30 на вулиці Павлика. Правоохоронцями попередньо встановили, що 44-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем Toyota Camry, на регульованому пішохідному переході допустив наїзд на дівчинку-пішохода.

Остання переходила проїжджу частину дороги на червоне світло світлофора. У результаті автопригоди дитину з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.

Водія перевірено — тверезий, інформує “Галка” з посиланням на поліцію області.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Закликаємо учасників дорожнього руху дотримуватися правил безпеки та бути уважними. Батьки, подбайте про безпеку своїх дітей на дорозі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.