З 25 жовтня вишам та коледжам рекомендували дистанційне навчання

Новини, Суспільство

Міністерство освіти і науки України рекомендує вишам та коледжам перейти на дистанційне навчання з 25 жовтня по 15 листопада.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ. 

Відповідний лист МОН від 21 жовтня № 1/9-558 “Про організацію освітнього процесу в закладах освіти під час епідемічної небезпеки” опублікували у групі “Новини вищої освіти” у фейсбуці.

Цей лист розіслали закладам вищої, фахової передвищої, професійної освіти. Так, на дистанційне навчання рекомендують перейти з 25 жовтня по 15 листопада. При цьому коледжам, профтехам та вишам необхідно буде внести необхідні зміни до графіка освітнього процесу та розкладу занять.

Водночас військові навчальні заклади та військові підрозділи вишів мають організовувати навчання відповідно до рішень державних органів, в управлінні яких вони перебувають.

Крім цього, МОН наголосило на дотриманні у закладах освіти та гуртожитках у період з 25 жовтня по 15 листопада максимальних карантинних обмежень та заходів безпеки.

З 25 жовтня вишам та коледжам рекомендували дистанційне навчання 1

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.