Ігорю Росипайлу обрали запобіжний захід – тримання під вартою або 277 000 грн застави

Кримінал, Новини, Суспільство

Івано-Франківський міський суд 21 жовтня обрав запобіжний захід Ігорю Росипайлу, начальнику Управління Держпраці в Івано-Франківській області, якого підозрюють в отриманні хабаря.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Як повідомляв КУРС, Ігоря Росипайла правоохоронці затримали 19 жовтня у робочому кабінеті під час отримання другого траншу хабаря.

За версією слідства, посадовець брав по 250 гривень за свій підпис на посвідченні про перевірку знань з питань охорони праці. Всього Росипайло отримав 67 тисяч гривень за 261 посвідчення.

У повідомленні міського суду зазначається, що затриманий діяв із пособником, який у серпні 2021 року під контролем правоохоронних органів отримав від цієї ж потерпілої неправомірну грошову вигоду у розмірі 28 500 грн.

Івано-Франківський міський суд ухвалив задовольнити клопотання сторони обвинувачення та призначив Росипайлу міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 277 000 грн.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.