60-літній німець потрапив під комбайн на Франківщині

Кримінал, Новини, Суспільство

На Тлумаччині чоловік потрапив під заднє колесо комбайна, який збирав урожай у полі. В результаті наїзду потерпілий отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження.

21 жовтня на лінію «102» надійшло повідомлення від чергового лікаря Тлумацької ЦРЛ про те, що до них із травмами доставлено 60-річного уродженця Німеччини, який тривалий час проживає на Прикарпатті. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Як попередньо встановили поліцейські, 20 жовтня потерпілий, перебуваючи на полі в селі Грушка Тлумацької територіальної громади, потрапив під заднє колесо комбайна, яким керував 30-річний мешканець Обертинської громади. Керманич є працівником однієї з агрофірм та здійснював забір врожаю кукурудзи на орендованій земельній ділянці.

Внаслідок наїзду чоловіка з травмами доставлено до лікувального закладу. Водія перевірено – тверезий.

Усі обставини травмування людини будуть з’ясовані в ході розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляють в управлінні з питань цивільного захисту ОДА, уродженець Німеччини, що мешкає у місті Івано-Франківську, є чоловіком співвласниці ТОВ «КЛН Агро», зареєстрованого у селі Озеряни Олешанської громади. На полі в Грушці він перешкоджав працівникам ТОВ «Штерн Агро». Поле з кукурудзою на праві оренди належить ТОВ «Штерн Агро».

Потерпілий став перед технікою та витягнув масу клеми комбайна, внаслідок чого потрапив під комбайн. 60-літній чоловік отримав тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги був доставлений до Тлумацької ЦРЛ.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.