У Івано-Франківську “вандали” зруйнували ще одну історичну будову в центрі міста (відео)

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

В Івано-Франківську зруйнували ще одну історичну будову у центрі міста. Цього разу варвари з наближеної до «націоналістичної» партії «Свобода» у міській раді будівельної компанії знищили приміщення колишньої «Спеціалізованої військової прокуратури» за адресою вул. Чорновола, 9.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ. 

Ця споруда була в ідеальному стані, кілька років тому у ній утеплили стіни, замінили вікна, систему водопостачання, обігріву тощо. Держава вклала у модернізацію приміщення кругленьку суму, але й це не вберегло її від руйнування «ефективними» власниками.

також читати: Відкрито кримінальне провадження за знищення навчального закладу системи МВС на Прикарпатті (відео + ухвала суду)

Шаленими темпами «патріотична» влада Івано-Франківська стирає з лиця землі старий добрий Станіславів, який ми пам’ятали з дитинства. Протягом тільки 2021 року середньовічні невігласи знищили, або перебудували близько 10 будинків збудованих ще за «бабці Австрії».

також читати: У Івано-Франківську руйнують старовинний будинок (відео)

Чому так відбувається у нашому нібито «європейському» місті спитаєте ви? Все просто, в міській раді у нас монобільшість партії ВО «Свобода» та колаборующих з нею партіями з великими грошовими апетитами, опозиція відсутня, всі політичні «еліти» отримали від мера по заступнику (у нас їх аж 10) от вони і роблять, що хочуть за ради прибутку, а гроші ж, як відомо не пахнуть. Якщо ж у когось із них раптом стане важко на серці від діянь тяжких, завжди можна зайти до церкви їх у нас теж найбільше на душу населення серед обласних центрів і «відмолити» гріхи. Хоча для чого так заморочуватись, якщо можна перед сесією під камери журналістів похреститись та помолитись на публіку, аби сподобатись виборцям.

Ось так вони і живуть не знають і не пам’ятають минуле. Не знають вони й мудрості предків, які казали: – «хто не пам’ятає минуле, той не має майбутнього!»

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, разом ми зупинимо знахабнілих вандалів, збережемо історичне обличчя Франківська та області, збудуємо Європу в Україні!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.