9-річному Мар’яну Кашубі потрібна наша із вами допомога (фото)

Новини, Суспільство

Страшний діагноз – аутизм – стає на заваді здорового та щасливого життя маленького хлопчика з м. Стрия. Йому терміново потрібен курс реабілітації. 

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Мар’яну 9 років. Діагноз “аутизм” йому поставили у 4 роки. Дитина була дуже замкнутою в собі, не йшла на контакт. Хлопчик займався на інтенсивах у “Коло сім’ї”, результат є, але незначний. Хлопчик не говорить, не обслуговує себе самостійно, постійно носить підгузок. У 5 років Мар’ян пішов у садочок, де мав заняття з логопедом-дефектологом.

Зараз Мар’ян навчається у спецкласі та 1 раз на тиждень ходить на заняття з психологом і логопедом.

На жаль, цих занять йому не вистачає. Лікар рекомендувала пройти реабілітацію у центрі “Вернигора”. Рахунок, який родині виставили до оплати, для них непосильний. Потрібно зібрати 40 000 грн. Тому сім’я Мар’яна звертається з проханням допомогти хлопчикові досягнути успіхів у розумовому розвитку та навчанні.

Мар’янчик дуже добрий, у нього прекрасний позитивний гумор і любов до всього, що його оточує.

Курси реабілітації – це надія, промінчик світла в кінці шляху, нові можливості для дитини, крок до здорового майбутнього. Головне зараз – не втратити час, який потім неможливо надолужити.

Допоможіть Мар’янчикові потрапити на курс реабілітації!

Гроші можна перерахувати на рахунок в Ощадбанку: 5167803223678389 (Кашуба Марія Іванівна)

Або долучитися до збору коштів на сайті  dobro.ua

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.