Харчування учнів в івано-франківських школах контролюватиме електронна система

Новини, Суспільство

У закладах загальної середньої освіти Івано-Франківської міської територіальної громади введуть електронну систему обліку харчування дітей.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Як повідомила вчора, під час онлайн-прийому у фейсбуці заступниця міського голови Вікторія Дротянко, проєкт рішення про запровадження такої системи розглянуть вже на найближчому засіданні міського виконавчого комітету, яке відбудеться 21 жовтня.

«Рішення, яке планується винести на наступний виконавчий комітет – це рішення про електронний обіг харчування у школах, – зазначила посадовиця, – Це дуже важливий функціонал, який дозволить контролювати, рахувати і економити кошти на харчуванні»

Зі слів Вікторії Дротянко, вводити додаткових працівників для обслуговування нової системи не планується. Крім того, новація не вплине на безоплатне харчування дітей пільгових категорій.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.