Кампанію із вакцинації на Прикарпатті провалили (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

Кампанія із вакцинації на Прикарпатті провалилася. Такими є статистичні дані. Медики б’ють на сполох. Керівництво області не приховує свого обуренння.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на РАІ.

Рішенням Міністерства охорони здоров’я організовуватимуть перевірки по пунктах щеплення. Директор департаменту охорони здоров’я ОДА Ігор Дмитренко каже, пункти щеплення повинні працювати сім днів на тиждень у зручний робочий та неробочий час.

Голова  Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук  каже, в багатьох областях траплялися випадки, коли не працювали пункти щеплення та центри масової вакцинації. Тому нині бере питання на контроль.

Водночас Віктор Ляшко, міністр охорони здоров’я,  наголошує на тому, що головне завдання для місцевої влади – збільшити кількість центрів вакцинації та зробити графік їхньої роботи максимально зручними для населення. На цьому також наголосив президент України Володимир Зеленський на селекторній нараді.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.