У Яремчі на Франківщині два дні без газопостачання залишаться жителі 18 вулиць

Новини, Суспільство

Жителі 18 вулиць у місті Яремче Івано-Франківської області залишаться без газопостачання 18-19 жовтня через ремонтні роботи.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Яремчанської міської ради.

У помешканнях на ще семи вулицях можливе обмеження або повне припинення газопостачання.

Впродовж двох днів газ припинять подавати споживачам на вулицях Галицькій, Вітовського, Грушевського, Ковпака, Пушкіна, Федьковича, 200-річчя Яремче, Хмельницького, Мазепи, Лепкого, Литвина, Довбуша, Перемоги, Шухевича, Бандери, Стуса, Тихого та Шептицького.

Жителям вулиць Страчених, Руднєва, Курортній, Підскельній, Івасюка, Шевченка та центральної частини вулиці Свободи газопостачання можуть обмежити або повністю припинити.

З 18 жовтня газовики Надвірнянського відділення АТ “Івано-Франківськгаз” розпочнуть роботи з переврізки газопроводу низького тиску на вулиці Галицькій, який у вересні-жовтні замінили зі сталевого на поліетиленовий. Також робитимуть переврізку газопроводів-вводів до житлових будинків споживачів згідно з виданими технічними умовами та укладеними договорами, інформують на сайті міськради.

“Звертаємо увагу споживачів, що сталеві газопроводи-вводи на вулиці Галицькій, по яких не виконають роботи з реконструкції (заміни), механічно від’єднають від газорозподільної мережі одночасно зі старим сталевим газопроводом”, — йдеться у дописі з посиланням на Надвірнянське відділення АТ “Івано-Франківськгаз”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.