Калушанин став срібним призером Кубка України з метання списа

Новини, Суспільство

9-10 жовтня Мукачеві Закарпатської області відбулися традиційні всеукраїнські змагання з метань пам’яті заслуженого тренера України Євгена Сюча.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на сайт Нафтохімік -Калуш.

Турнір став першим етапом Кубка України з метань 2022 року.

Участь у змаганнях взяли 137 метальників і метальниць з 24 областей України й міста Києва, які розігрували нагороди як серед дорослих, так і у вікових категоріях U23, U20, U18 i U16.

ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради представляли два вихованці тренера Ігоря Заремби. Кожен з них виступав у двох дисциплінах.

Семен Лукасевич, який змагався з атлетами 16 річного віку, посів дев’яте місце у штовханні ядра вагою 4 кг та став у своїй віковій групі срібним призером Кубка України у метанні списа. 600-грамовий спортивний снаряд він метнув на 48 м 44 см, встановивши новий особистий рекорд. Як зауважив Ігор Заремба, у змаганнях з метання списа його вихованець поступився тільки чемпіонові Європи серед школярів Іллі Саєвському з Чернігівської області.

Також новий особистий рекорд у метанні 5-кілограмового молота встановив на змаганнях у Мукачеві Олександр Сеньків, який виступав у віковій категорії U18. Він посів четверте місце з результатом 44 м 66 см. А змагання з метання диска вагою 1,5 кг серед юнаків своєї вікової категорії Олександр завершив з результатом 38 м 47 см та в підсумку посів сьоме місце.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.