РНБО ввела санкції проти російської мережі магазинів MERE

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Рада національної безпеки і оборони запровадила обмежувальні санкції до російської мережі магазинів MERE – відтепер вона не може працювати в Україні.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на брифінг секретаря РНБО Олексія Данілова за результатами засідання у п’ятницю

“Вона (компанія MERE) після сьогоднішнього засідання РНБО не має права працювати (в Україні)”.

Данілов повідомив, що наразі єдине місто в Україні, де ще працює MERE – це Біла Церква Київської області.

В СБУ уточнили, що за їхнім поданням економічні санкції запроваджуються до 5 фізосіб і 6 компаній, які пов’язані з мережею.

14 червня стало відомо, що до кінця місяця мережа MERE (проєкт власників російської мережі дискаунтерів “Світлофор”) планує відновити роботу свого магазину в Миколаєві, який був закритий у 2020 році, також у планах – відкриття 40 магазинів по Україні до кінця року.

Секретар РНБО Данілов назвав цю затію операцією російських спецслужб і заявив, що мережа Mere, яка є проектом власників російської мережі дискаунтерів “Світлофор”, не буде працювати в Україні.

Євген Кізілов, УП

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.