В історичному ареалі Коломиї нищать ще одну будівлю (фото)

Новини, Суспільство, Туризм
Це ненормально, коли цегла та будівельний матеріал падає на тротуар, а люди вибігають на дорогу.
Обережно, коломияни, по вулиці Театральна розпочав будівництво заступник міського голови, пише на своїй сторінці у Facebook депутатка, голова комісії з питань архітектури та містобудування Галина Беля, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Одразу хочу зазначити, що будівля не є історичною, хоч і знаходиться в центрі міста.Однак, спосіб ведення будівництва насторожує! Зробіть, пане заступнику, все відповідно до державно-будівельних норм, приведіть будівельний майданчик у повну безпеку, не наражайТЕ людей на небезпеку – й будуйтеся собі”, – наголошує чиновниця.

Сьогодні направила депутатське звернення до міського голови, оскільки на усне реагувати не хочуть – щоб негайно усунули всі порушення ДБН. Це ненормально, коли цегла та будівельний матеріал падає на тротуар, а люди вибігають на дорогу. Вже було навіть кілька аварійно-небезпечних ситуацій. Дотримуйтесь порядку та законності, коли вже займаєте таку відповідальну посаду, – додає в дописі Беля.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.