Прикарпатців у громадах вакцинуватимуть мобільні бригади, якщо голови подадуть списки охочих

Здоров'я, Новини, Суспільство

До територіальних громад Прикарпаття приїдуть мобільні бригади, аби провакцинувати місцевих від коронавірусу. Для цього очільники громад мають скласти списки охочих.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на нараду в Івано-Франківській обласній державній адміністрації.

також читати: Невігласи з Івано-Франківської ОДА без службових посвідчень порушують Закон та грають цирк “Шапіто”… (відео)

Під час обговорення питання темпів вакцинації на Прикарпаття, голова ОДА Світлана Онищук запропонувала мобільним бригадам виїжджати до територіальних громад, аби вакцинувати людей на місці.

“Очільники громад робіть списки та подавайте в Департамент охорони здоров’я, тоді мобільна бригада зможе приїхати до вас та провакцинувати людей, щоб їм не доводилося їздити десь далеко. Крім того, перед приїздом бригади нехай лікарі розкажуть яка є вакцина та про всю процедуру вакцинації”, – говорить Онищук.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.