Оцінити власне житло тепер можна онлайн

Економіка, Новини, Суспільство

Оцінити власне житло тепер можна в інтернеті.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Департамент стратегічного розвитку та цифрових трансформацій Івано-Франківської міської ради, відповідний онлайн-сервіс запустив Фонд держмайна України.

Сервіс дозволяє безкоштовно оцінити своє майно в автоматичному режимі.

Для цього необхідно:

  • Зареєструватись на сайті Фонду держмайна.
  • Зайти на сервіс оцінки за посиланням.
  • У кабінеті користувача єдиної бази даних звітів про оцінку, який відкриється на екрані, обрати «Увійти» та знайти у запропонованому списку опцію «Формування е-довідки про оцінку майна».

Після цього необхідно заповнити дані про нерухомість. Відповідна форма містить три розділи:

  • інформація про об’єкт оцінки;
  • адреса об’єкта оцінки;
  • дані про оцінку.

Після цього можна буде отримати довідку про оцінку майна.

«Сервіс генерує довідку онлайн. Спочатку відображаються всі дані про вашу нерухомість, внизу форми — відомості про оцінку. Така довідка отримана онлайн є абсолютно безкоштовною», – повідомляють у Департаменті стратегічного розвитку.

Єдине, про що слід враховувати – це фактична різниця між оціночною вартістю та ринковою. Адже довідка визначає оціночну вартість, автоматизовану і таку більш середню по ринку.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.