З Франківська на військову службу урочисто відправили перших осінніх призовників (фото)

Новини, Суспільство

Днями у Франківську відбулись урочисті проводи прикарпатських призовників на строкову військову службу до збройних формувань України.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на фб-сторінку Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

“Ця подія завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних силах України, а у батьків – викликає почуття гордості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі”, – йдеться в повідомленні.

Із напутніми словами і найкращими побажаннями до призовників звернувся військовий комісар Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Володимир Ярмошук та побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України та змужнілими і здоровими повернутися додому.

Також до молодого поповнення українського війська з настановою на почесну службу звернувся голова Богородчанського районного об’єднання воїнів АТО сержант запасу Сергій Федорко.

За традицією благословив призовників на новий, відповідальний етап їхнього життя ієрей Ярослав Рожак та разом з усіма помолився за щасливу військову службу призовників та повернення всіх до рідного дому.

Проводжати хлопців прийшли їхні рідні та близькі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.