В Івано-Франківську відбувся звіт міського голови

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

У міському парку імені Тараса Шевченка відбувся звіт міського голови про виконану роботу за 2021 рік та про робочі плани на 2022 рік.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Послухати мера прийшло декілька сотень франківців. Через карантинні обмеження звіт відбувався не у драмтеатрі, а на відкритому повітрі – у міському парку, передає

“Цього року відкривали нові храми, і думаю, відкриємо ще. У нас в місті є порозуміння між різними конфесіями, адже хто вірить в Бога, той вірить в Україну. Ми в нашому місті відстояли християнську етику, і я цим тішуся”, – розпочав міський голова з релігійних питань, вислухавши перед цим подяки від священників.

Зокрема говорилося про:

  • завершену реконструкцію міського озера (освітлення, бігові доріжки, нові поручні);
  • про відкриття нових садочків чисельністю 8;
  • з’єднання двох бульварів;
  • про розширений ремонт доріг та дворів.

Також, міський голова поділився планами на наступний рік:

  • капітальний ремонт вулиці Коновальця;
  • будівництво Нового Депо та будівництво Тролейбусної лінії по вулиці Мазепи;
  • Масштабний проєкт по заміні сучасних маршруток на комфортний комунальний транспорт.

Руслан Марцінків запевнив, що другий міст на Пасічну все ж таки добудують, а дороги та двори продовжать ремонтувати. Зокрема, міський голова анонсував майбутній ремонт вулиці Коновальця за президентською програмою “Велике будівництво”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.