Україна виграла надважливий матч у Фінляндії

Новини, Суспільство

Збірна України у матчі відбору на Чемпіонат світу з футболу 2022 року здолала збірну Фінляндії з рахунком 2:1.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Матч пройшов у суботу 9 жовтня у Хельсінкі.

Синьо-жовті провели активно перші хвилини і забили швидкий гол. На четвертій хвилині після класного удару Андрія Ярмоленка у кут воріт рахунок став 1:0. Після забитого голу українці більше володіли м`ячем і атакували. Втім фіни зуміли використати один зі своїх напівмоментів. На 29-й хвилині після подачі кутового Андрій П`ятов відбиває м`яча і після пару рикошетів м`яч від Пуккі залітає у ворота – 1:1.

Через п`ять хвилин Україна забиває другий гол. Після двох скидок від Циганкова Роман Яремчук виводить збірну Україну вперед – 2:1. У першому таймі в України ще був класний удар від Віктора Циганкова, але трохи вище воріт.

У другому таймі на полі була позиційна гра більше на захист. У фінів було кілька ударів, з якими без проблем впорався П`ятов. В іншому матчі групи Боснія і Герцоговина на виїзді з рахунком 2:0 здолала Казахстан.

Після шести турів в України вісім очок і друге місце. Франція з 12 очками займає перший рядок. Боснія з шістьма очками на третій позиції.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.