Біля будинку Порошенка у Козині сталися сутички (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

У Козині на Київщині десятки молодиків почали прориватися в будинок експрезидента, лідера “Європейської солідарності” Петра Порошенка.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на УП.

Народна депутатка з фракції “ЄС” Ірина Геращенко у Facebook, опублікувала відео депутата Київради Олександра Погребиського.

“Тітушки , яких вночі набирали в соцмережах на проплачені “акції”, почали прориватися в будинок Петра Порошенка. Непогана картинка напередодні саміту Україна-ЄС. Як там казав Зеленський, він просуває “агресивну зовнішню політику”? Забув додати про безумну внутрішню”.

За даними поліції, в селі Козин розпочалися акції двох громадських організацій з різними точками зору на політичні події в країні. 60 правоохоронців прибули до села для забезпечення громадського порядку. Силовики повідомили, що між учасниками акції розпочався словесний конфлікт, “який поліцейські швидко припинили”.

Геращенко у свою чергу зазначила, що відбулися сутички, а політсила Порошенка звернулася до радника-уповноваженої з прав дитини Дарини Герасименко з вимогою негайно прибути в Козин і разом з поліцією “убезпечити неповнолітніх від участі в провокаціях”.

Відео сутичок виклав на своїй сторінці у Facebook депутат Київської міськради Погребиський.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.