Дорогу Коломия-Лука припинили ремонтувати: люди обурені (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Припинили ремонт дороги. Мова йде про ремонт автошляху Коломия – Лука. Роботи розпочали у вересні під тиском протестів. Та днями ДП «Дороги Прикарпаття» забрали техніку, не закінчивши розпочату роботу. Люди обурені такими діями.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “ТРК РАІ”.

До сільської ради прийшли активісти, бо раптово зникла техніка, яка працювала на дорозі Коломия-Лука. Голова громади Петро Гайдейчук зазначив, що він не давав жодних розпоряджень щодо вивезення чи переведення техніки.

Депутатка місцевої ради Оксана Колодюк каже, що терпець у людей вже увірвався. До того ж синоптики прогнозують погіршення погодних умов. Активісти запевняють, до керівництва “Доріг Прикарпаття”  додзвонитися не вдалося.

Тож активісти написали низку скарг як у підрядну організацію, так і в органи влади району та області, а також звернулися у поліцію. Наразі залишають за собою право у разі невиконання робіт перекрити трасу Стрий – Мамалига.

Детальніше – у відеосюжеті “ТРК РАІ”.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.