У Коломиї стартував конкурс на реалізацію проєктів громадського бюджету (відео)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство, Туризм

3,5 мільйони гривень. Саме таку суму передбачено на реалізацію проєктів громадського бюджету у Коломиї. Таке фінансування затвердили депутати на минулій сесії міської ради. Вони будуть розподілені за трьома категоріями, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Боротьбу за фінансування розпочато. В Коломийській міській раді стартував конкурс на реалізацію проєктів громадського бюджету, загальний кошторис якого становить 3,5 мільйони гривень.

 

Як зазначив радник міського голови Вячеслав Приймак, нинішня координаційна рада вжила всі заходи, щоб проблем із голосуванням чи впровадження громадського бюджету в життя не виникало.

 

Прийом проєктів від громадян триватиме до 30 жовтня. Вони повинні їх зареєструвати у ЦНАПі. В середині листопада розпочнеться голосування. А переможця оголосять на початку грудня.

 

Деталі – у сюжеті ТРК РАІ.

 

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.