Журналіст Георгій Жужунадзе: “Прикарпаттяобленерго” – будьте людьми, не доводіть до гріха” (відео)

Відео-новини, Економіка, Новини, Суспільство

Відомий Івано-Франківський журналіст Георгій Жужунадзе у себе на сторінці у ФБ розмістив відеозвернення до знахабнілих власників «Прикарпаттяобленерго».

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ. 

«Здравствуйте друзі! Здивування, шок і злість, все в одному флаконі, можна сказати так.

Буквально пару хвилин назад продивився сюжет одного із місцевих телеканалів Івано-Франківська. В сюжеті йшла мова, про те що «Прикарпаттяобленерго» почало вимикати абонентів, які мають борги перед підприємством. Таких є більше ніж 900 квартир. Можете собі уявити, що у надскладний для країни, а точніше для населення час, час економічної кризи, про політичну говорити мені здається недоцільно, хоча…, почали вимикати світло, що саме найцікавіше, те що крім цих 900, що вимкнули ще 1000. Борги абсолютно різноманітні від 100 000, як повідомили радники чи речники підприємства до мізерних 1000- 1500 грн.

Я розумію, що абсолютно вірно, борги потрібно сплачувати, як і кредити, мови в цьому немає, але потрібно зважати на те, що коли локдауни,  ми живемо в часи, чи в час коронакризи і з робочими місцями у нас не все так гаразд, давайте будемо відверті.

Здивувало і збісило інше, борги люди сплачують, деякі люди, а в мене є такі знайомі, що розповідали, що чекали 3-4 дні на включення цього світла. Але, щоб його увімкнули, тут зерно істини, для того щоб людина прийшла і просто зірвала цю пломбу і включили рубільник потрібно сплатити від 1200 до 1900 гривень.

Постає абсолютно логічне запитання «Прикрпаттяобленерго напевно найбагатша структура в країні на мою думку, тому що за таку ціну вони напевно замовляють, або Дікапріо, або незнаю Деніро, Альпачино аби вимикали світло або включали світло. Ну це не дикість якась? І так у людей проблеми, а 1900 гривень щоб чоловік прийшов, він що на лімузіні приїзжає, з дівчатами і шампанським? Ну це просто дивовижна тема.

Якщо мене почують в «Прикарпаттяобленерго» – будьте людьми, не доводіть до гріха, зменшить цю цифру хоча би у три рази. Я думаю, що покарання для тих хто не сплатив вчасно 500 гривень буде достатньо, і то для деяких сімей це «рятівне коло», тому що багато людей і ви про це прекрасно знаєте не мають за, що купити кусень хліба.

Задумайтесь будь-ласка!» – сказав Георгій Жужунадзе. 

Подробиці у сюжеті Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.