МФК “Прикарпаття” на виїзді розписали нічию із “Кременем” (огляд)

Новини, Суспільство

У матчі 12-го туру Першої ліги Кремінь вдома приймав Прикарпаття. Матч відбувся 6 жовтня.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Із самого початку гри обидві команди старалися атакувати та створювати гольові моменти. Ближче до середини першого тайму “Прикарпаття” повноцінно заволоділо ініціативою і взяло гру під свій контроль. І на 31-й хвилині це дало свої плоди. Барчук скористався помилкою суперників і підхопив м’яч біля чужого штрафного майданчика, після чого відпасував правіше на хід Воробчаку, а Назарій зльоту здорово пробив точно в ближній кут воріт – 0:1. Господарі тут же відповіли ударом Кошмана з середньої дистанції – повз ворота. Сміливо здалеку пробив Молько, але теж в площину не влучив. У підсумку на перерву команди пішли при мінімальній перевазі гостей.

На старті другого тайму “Кремінь”спробував чинити тиск на “Прикарпаття”, щоб як найшвидше відігратися, але дійсно небезпечних моментів біля воріт гостей не було до 55-ї хвилини: після скидання від Галати, бив Сейтхалілов – поперечина. А от іванофранківці мали реальний шанс відзначитися, коли з краю штрафного майданчика пробивав Воробчак, однак голкіпер виручив господарів поля. Пізніше, після стандартного положення, Цюцюра зльоту вистрілив з меж штрафного майданчика, але Мирний, воротар “Кременя”, кулаками відбив м’яч.

Тиск “Кременя” все-таки втілився в забитий м’яч. На 66-й хвилині з правого флангу прохід вперед зробив Денис Галата, після чого оформив прекрасний асист у чужу штрафну на Євгена Мурашова, а той в дотик переправив круглого в сітку – 1:1. До фінального свистка команди намагалися вирвати перемогу, але в підсумку матч завершився внічию.

МФК “Прикарпаття” після 12-и турів посідає сьому сходинку і має 15 очок в активі. “Кремінь” піднявся на одну сходинку вверх (11 місце), хоча у його конкурентів ще є матчі у запасі. На цю мить, у команди із Кременчука 13 очок.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.