Важкохворій прикарпатці потрібна допомога (реквізити)

Новини, Суспільство

Прохання про допомогу розмістила на своїй сторінці керівник Благодійної організації “Час добра та милосердя” Валерія Кушніренко.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

“Зовсім молода матуся семирічного Владика дуже захворіла.
У Марії діагностували третю стадію цирозу печінки. Як такого лікування від цього недуга – не існує, а ящо і існує, то мабуть часу вже стільки у Марії немає та і з коштами в родині дуже складно.
Лікарі виписали лікування, верніше підтримуючі ліки, які Марія повинна приймати вдома, але і на ці ліки коштів в родині немає.
Найболючіше нам було дивитися в маленькі, сповнені тривоги оченята Владика. Дитина зовсім не відходить від своєї мами, весь час тулиться, та безвідмовно усе слухає, що просить знесилена мама…
З рідних в них майже нікого немає, єдиний вітчим Марії (не рідний дідусь Владика) проживає з ними, але і сам на пенсії вже.
Як далі усе складеться, один Бог знає. Скільки днів, тижнів, місяців Владик зможе ще бути коло мами, теж, тільки Всевишній знає…
Без підтримуючої терапії, Марія Може померти і за декілька місяців, а з потрібними ліками, є шанс, що Марія зможе бути біля свого, єдиного, синочка – довше.
Ми просимо допомогти підтримати родину фінансово, щоб мати змогу закупити ліки на довший період. Дуже хочеться щоб маленький хлопчик, Владик, зміг якнайдовше бути зі своєї мамою!” – йдеться у дописі.
Фінансово допомогти можна за реквізитами:
Карта ключ #Приват_банк
5169330522151635
– Кушніренко Валерія,
Обов’язково в призначенні платежу вказувати “Для Марії”
 Рахунок IBAN UA313366770000026005052549009
EGRPOU – 42732425
Найменування отримувача – Благодійна організація “Час добра та милосердя”

PayPal – ivan.fedyk86@gmail.com

(позначка -“для Марії”).

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.