Монастирський запропонував збільшити зарплати співробітників МВС за рахунок контрабанди

Новини, Політика, Суспільство

Глава Міністерства внутрішніх справ (МВС) Денис Монастирський вважає, що заробітну плату співробітників відомства можна підвищити за рахунок залучення коштів, вилучених з контрабанди. Про це він заявив в ході виїзного засідання фракції “Слуга народу” в Трускавці.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Українські новини.

“Де взяти ресурс для підвищення зарплат співробітникам системи МВС? Це виявлення контрактної продукції — тютюн та алкоголь. Ми вже опрацювали з фахівцями напрямки, де можна дати бюджету мільярди гривень”, — сказав міністр.

Також в ході виступу на виїзному засіданні “Слуги народу” Монастирський закликав розвивати проєкт “Поліцейський офіцер громади”. За його словами, довіра українців до співробітників поліції в громадах становить 70%.

“Ця ініціатива забезпечить обслуговування кожної громади офіцером, який живе та працює на її території”, — додав Монастирський.

Як повідомляли Українські Новини, в середині вересня Монастирський заявив, що Міністерство внутрішніх справ має намір вимагати від уряду підвищення зарплат для своїх співробітників.

Крім того, раніше Монастирський виступив проти поділу і перепідпорядкування структур МВС.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.