Субсидії та «13 пенсія» для громадян, – коломийська фракція ЄС

Економіка, Новини, Політика, Суспільство
Це всього маленька цеглина у побудові великої стіни.
Дякуємо колегам Коломийської міської ради за підтримку вкрай важливих звернень для кожного мешканця. Це всього маленька цеглина у побудові великої стіни. Ми щиро сподіваємось, що Уряд дослухається та прийме до уваги ті вимоги, які ставлять обласні, районні, міські, селищні та сільські ради.

Про це йдеться на сторінці Facebook Європейська Солідарність – Коломия, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Отже, Коломийська міська рада звернулась до Президента України, Кабінету міністрів та Верховної Ради з вимогами:

  • Вжити заходів для протидії монопольному підвищенню тарифів, забезпечити обґрунтований рівень тарифів і не допустити підвищення їх в майбутньому;
  • Відмовитись від перекладання відповідальності за оплату житлово-комунальних послуг на органи місцевого самоврядування; врахувати при ухваленні Державного бюджету на 2022 рік достатній обсяг коштів для захисту громадян і громад від підвищення тарифів;
  • Спрямувати не менше 20 мільярдів гривень коштів від допомоги, що надійшла Україні від Міжнародного валютного фонду, на виплати субсидій для громадян на оплату житлово-комунальних послуг.

З рішенням ради можна ознайомитись на офіційному сайті, перейшовши за посиланням.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.