Прикарпатцям пропонують долучитись до акції «Створюємо ліси разом»

Новини, Суспільство, Туризм

Долучитись до озеленення краю і одночасно допомогти хворим дітям закликають прикарпатців в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Як повідомили у пресслужбі управління, з 1 жовтня по 30 листопада на території області відбуватиметься акція «Створюємо ліси разом».

В рамках акції усі охочі можуть взяти участь у висаджуванні дерев. Для цього необхідно лише звернутись до найближчого держлісгоспу та зареєструватись для участі в акції.

Лісівники зорієнтують учасників по датах заліснення та забезпечать інвентарем. Учасникам доведеться лише прибути на локацію заліснення у потрібний час і в потрібне місце.

Долучитись до акції можна не лише фізично, а й віртуально. Для цього необхідно перейти на сайт «Зелена країна». Обравши на запропонованій карті місце посадки нових дерев і зробивши благодійний внесок у сумі 50 гривень за одне дерево, учасник акції тим самим допоможе хворим дітям. Адже усі зібрані у такий спосіб кошти будуть перераховані у благодійний фонд «Таблеточки». Лісівники ж самостійно виконають віртуальне замовлення.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.