На Прикарпатті шукають чоловіка, що заблукав у лісі

Новини, Суспільство

Косівчанин повідомив, що заблукав, після чого на зв’язок не виходив.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Управління цивільного захисту ОДА.

27 вересня, 20.40, до рятувальників поступило повідомлення від жительки с. Люча Косівського району, про те, що її 31-річний брат, близько 19.00 повідомив по телефону, що заблукав в лісовому масиві поблизу с. Люча Косівського району, після чого на зв’язок з родичами не виходив.

Пошуки проведені родичами заблукалого результату не дали.

О 21.50 для проведення пошуково-рятувальних робіт в лісовому масиві поблизу с. Люча Косівського району залучено ПРВ Косів (5 чол. 1 тех.). Всього до пошуків залучили 24 чол. 2 од. тех, з них 5 чол. 1 од. тех. ГУ ДСНС в області, 3 чол. 1 од. тех ГУ НП в області, 16 чол. місцевого населення.

“Станом на 06.00 28.09.2021 пошукові групи обстежили лісовий масив поблизу с. Люча, урочища “Федуцелків”, “Петретин”, частково лісовий масив до присілка “Люча Рушір” чоловіка не знайшли, пошуково-рятувальні роботи тривають”, йдеться у повідомленні.

З метою нарощення сил в район поруку направлено рятувальників ПРВ Івано-Франківськ та кінологічне відділення з собаками 6 чол., 3 собаки, 1 од. тех. АРЗ СП ГУ ДСНС в області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.