Зіркова прикарпатка Ірена Карпа показала рідкісне весільне фото з чоловіком-французом (фото)

Новини, Суспільство

Напередодні українська письменниця, 40-річна Ірена Карпа, відзначила річницю з дня весілля: рівно три роки тому вона вийшла заміж за французького артистократа Людовика Требюше. Шлюб став третім для Ірени.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на Новини Live.

Карпа показала весільне фото з чоловіком-аристократом

Примітно, що Ірена не часто ділиться знімками з чоловіком, тому весільний кадр, нехай і архівний, став приємним сюрпризом для її фоловерів. У підписі до фотографії Карпа зазначила:

“Рівно три роки тому я зробила це втретє. Досі не шкодую. Він зробив це вперше. Начебто теж не скаржиться. Секрет щасливих стосунків? Не приймати одне одного як належне, дивитися свіжим поглядом, не йти на компроміси, що наступають на горло твоїм життєвим цінностям, а знаходити спільні інтереси”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.