На Франківщині продовжують шукають літнього чоловіка, обстежили 75 гектарів

Новини, Суспільство

Сьогодні, 22 вересня пошуки будуть продовжені. 

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Обстежили 75 гектарів: 85-річний чоловік, житель села Цінева Дубівської громади Калуського району, 18 вересня пішов в ліс по гриби і так, і не повернувся до дому. За допомогою до рятувальників звернулася дочка пенсіонера.

18-20 вересня проводились пошукові роботи. Рятувальники провели обстеження  біля 165 га відкритої місцевості (лісовий масив, поле, чагарники, тощо) та за допомогою квадрокоптеру 1000 га, грибника не знайшли.

“Станом на 18:00 год. 21 вересня наземною групою обстежено біля 75 га відкритої місцевості, за допомогою снігоболотоходу “Богун” 65 га, але поки що безрезультатно”, – йдеться у повідомленні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.