Жителям ОРДЛО, звезеним у Ростовську область на голосування, роздають паспорти РФ

Новини, Суспільство

У Ростовській області громадянам України, яких звезли із псевдореспублік “ДНР” та “ЛНР”, видали паспорти РФ прямо перед голосуванням на російських виборах.

Про це  інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Дождь”Кавказький вузол.

Як розповів кореспонденту телеканалу один з “виборців”, він отримав паспорт РФ у Матвєєво-Курганському сільському поселенні коли туди приїхав. Чоловік нібито сказав, що дуже радий, що у нього є можливість проголосувати на російських виборах.

Водночас за даними журналістів видання “Кавказький вузол”, 17 вересня російські паспорти отримали близько 400 жителів окупованих Росією районів Донбасу. Відразу після цього людей на автобусах повезли на виборчі дільниці в Ростовській області.

Ватажок ОРДО Денис Пушилін анонсував, що окупаційна влада організувала 825 автобусних і 12 залізничних “рейсів” у Ростовську область, аби жителі захоплених українських територій з паспортами РФ проголосували на російських виборах.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.