У шкільному туалеті чоловік напав на 8-річну дівчинку

Кримінал, Новини, Суспільство

У туалеті київської школи на Лісовому масиві чоловік вчинив розпусні дії щодо 8-річної дівчинки. Підозрюваного, який щойно відсидів за схожий злочин, уже затримали.

За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє BBC Україна з посиланням на столичну поліцію, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

До поліції звернулася мама дівчинки, яка повідомила про інцидент.

“Під час перерви школярка зайшла до вбиральні де перебував невідомий. Залякуючи дитину, чоловік скоїв відносно неї розпусні дії. Крики дівчинки про допомогу почули учні старших класів, які намагались затримати правопорушника, але він втік”, – уточнили в поліції.

Оперативники вивчили відео з камер спостереження. Підозрюваного затримали на Центральному залізничному вокзалі, коли він намагався виїхати з міста.

За даними поліції, ним виявився 50-річний киянин.

“Порушник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, а на початку вересня поточного року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбещення неповнолітньої”, – повідомляють правоохоронці.

У суду проситимуть про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до восьми років.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.