Система для моніторингу “олігархів” вже готова – РНБО

Новини, Політика

Рада нацбезпеки та оборони з серпня ввела в експлуатацію систему моніторингу “олігархів”, яка використовуватиметься у разі ухвалення Верховною Радою законопроєкту №5599.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на секретаря РНБО Олексія Данілова.

Він нагадав, що апарату РНБО було поставлено завдання створити систему моніторингу на виконання законопроєкту №5599 у разі його ухвалення в цілому. Данілов повідомив, що відповідну аналітичну систему третього класу було введено в експлуатацію з серпня 2021 року.

Система моніторингу має три рівні роботи, вона може працювати з відкритими документами, документами для службового користування та документами з грифом “таємно”. “Таких систем в Україні майже не існує”, – заявив секретар РНБО.

“Система побудована так, аби у разі прийняття Радою закону ми могли одразу відреагувати на всі ті питання, які перед нами ставить законодавець”, – резюмував Данілов.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.