З початку вересня на Донбасі поранили 36 військових, 4 – загинули

Новини, Суспільство

З початку вересня внаслідок обстрілів російських окупантів на Донбасі загинули 4 українських військових, а ще 36 отримали поранення. 

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ, з посиланням на “Укрінформ“.

З початку дії режиму припинення вогню від 27 липня минулого року загинули 58 українських захисників. Ще понад 220 бійців зазнали поранень. З того часу незаконні збройні формування РФ 2 315 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. З них 585 разів були із застосування забороненого “Мінськом” озброєнням – танків, артилерійських систем калібрів 152 мм та 122 мм, мінометів калібрів 120 мм та 82 мм.

Окрім того, в українській місії повідомили, що російські збройні формування систематично здійснюють заходи з мінування українських позицій як дистанційно, так і з допомогою диверсійних груп.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.