На Прикарпатті піротехніки ДСНС знищили 35 вибухонебезпечних предметів (фото)

Новини

13 вересня, працівниками групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області було знищено 35 вибухонебезпечних предметів, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

А саме:

– в селі Раківчик Коломийського району: виявлено та знешкоджено ружейні гранати Gross Gewehrpanzergranate – 32 од. часів ІІ Світової війни. Виявлені на відкритій території в лісовому масиві

– в селі Майдан Івано-Франківського району знешкоджено: одну мінометну міну 81 мм часів ІІ Світової Війни. Виявлену на відкритій території в лісовому масиві.

– в селі Пороги Івано-Франківського району знешкоджено: два 76 мм артилерійських снаряди часів ІІ Світової Війни. Виявлених на відкритій території поблизу лісового масиву.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.