Франківські поліцейські повернулися з зони ООС (фото)

Новини, Суспільство

У середу, 15 вересня, на Прикарпаття з двомісячного відрядження із зони проведення Операції Об’єднаних Сил повернувся зведений загін із тридцятьох правоохоронців.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ, з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

До загону увійшли співробітники роти патрульної служби поліції особливого призначення “Івано-Франківськ” та територіальних відділів, відділень поліції Прикарпаття.

Нагадаємо, напередодні правоохоронцям на зміну прибули колеги, які допомагають забезпечувати публічний порядок у Донецькій області та виконують інші завдання, поставлені керівництвом ООС.

«Я вдячний кожному бійцю за проявлені професійність, мужність та патріотизм. Приємно чути позитивні відгуки про вашу роботу», – звернувся до правоохоронців Остап Білейчук, заступник начальника обласної поліції.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.