Урочиста посвята першого курсу у студенти Івано-Франківського юридичного інституту НУ «Одеська юридична академія» (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

13 вересня у місті Івано-Франківську до Дня знань в урочистій обстановці відбулася посвята у студенти першокурсників Івано-Франківського юридичного інституту НУ «Одеська юридична академія».

Про це  інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

До студентів із привітальним словом звернувся ректор Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ «Одеська юридична академія», доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Василь Фелик.

З Днем знань поздоровив студентів директор Івано-Франківського юридичного інституту НУ «Одеська юридична академія», кандидат юридичних наук Роман Савчук.

Побажав студентам усіляких Божих гараздів під час навчання протоієрей ПЦУ Іван Стефанків.

На заходах присвячених До дня знань також були присутні: заступник начальника ГУ НП в Івано-Франківській області, кандидат юридичних наук Василь Кіцелюк, заступник керівника Івано-Франківської обласної прокуратури Василь Стефанець, екс-заступник прокурора Івано-Франківської області, заслужений юрист України Василь Головчак, суддя Івано-Франківського окружного адміністративного суду Іван Скільський, перший проректор Івано-Франківського НТУНГ, доктор технічних наук, професор Олег Мандрик, студенти Івано-Франківського юридичного інституту, їхні батьки, рідні та близькі.

Директор інституту Роман Савчук вручив студентам першокурсникам символічний студентський квиток та ключ до знань.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.