Неподалік Івано-Франківська вилучили партію підроблених цигарок

Кримінал, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщині з незаконного обігу вилучили партію контрафактних сигарет на суму близько пів мільйона гривень.

Про це повідомили на сторінці Державної фіскальної служби Івано-Франківської області у Facebook, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Зокрема, співробітники податкової міліції Івано-Франківської області спільно з оперативними співробітниками Чернівецького прикордонного загону вилучили з незаконного обігу партію контрафактних цигарок невідомого походження.У ході розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за ч. 1 ст. 204 КК України, встановили, що на території автомобільного ринку, який розташований у селі Павлівка Івано-Франківської області, здійснюється збут незаконно виготовлених тютюнових виробів з транспортного засобу марки «Volkswagen Caddy».За результатами санкціонованого обшуку транспортного засобу з незаконного обігу вилучили понад 8 тисяч пачок тютюнових виробів різних найменувань («Marshall de Luxe», «Marvel», «Dove Platinum», «Brut», «UT», «Ritm», «Арізон», «Фест», «Marlboro», «Focus», «Compliment», «Jin Ling», «Credo») без марок акцизного податку та з марками невстановленого взірця на суму близько 480 тисяч гривень.Крім того, як знаряддя вчинення злочину вилучили транспортний засіб «Volkswagen Caddy».Триває слідство.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.