На Прикарпатті тривають ремонти на дорогах державного значення (фото)

Економіка, Новини, Суспільство, Туризм

На дорогах державного значення області тривають планові роботи.

Насамперед це поточний середній ремонт у рамках Національного проєкту «Велике будівництво». Про це йдеться на сторінці Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Введено в експлуатацію 55,5 км оновлених цьогоріч ділянок на а/д Н-09 Мукачево – Львів у Надвірнянському районі, а/д Н-10 Стрий – Мамалига в Калуському, Івано-Франківському та Коломийському районах, а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у Надвірнянському, Верховинському та Коломийському районах.

На а/д Р-21 Долина – Хуст методом холодного ресайклінгу здійснюємо регенерацію старого дорожнього одягу, що втратив свою несучу здатність, зміцнюють основу із додаванням в’яжучих та піщано-щебеневих матеріалів на останніх десяти кілометрах у напрямку Долини.

На а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський влаштовуємо верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону у Гвіздці та продовжують підготовку до влаштування вирівнювального шару крупнозернистого асфальтобетону від Котиківки до Семаківців.

На а/д Р-38 Богородчани – Гута влаштовано вирівнювальний шар крупнозернистого асфальтобетону в Дзвинячі, Солотвині, Раківці та Яблуньці. Водночас на цій ділянці оновлюють пішохідні доріжки і тротуари, упорядковують узбіччя.

На дорогах тривають роботи і з поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання. Зокрема завершується ремонт підпірної стінки на а/д Н-09 Мукачево – Львів у Яблуниці, на цій же дорозі ремонтують тротуари на мосту в Яремче.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.