Катував і бив палицею по голові: на Прикарпатті затримали вбивцю

Кримінал, Новини

7 вересня до Надвірнянського відділу поліції звернулась місцева мешканка і повідомила про те, що в одному з приватних помешкань у селищі міського типу Ланчин виявила тіло господаря будинку.

Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, пише поліція області, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Під час огляду та опитування свідків, проведення ряду слідчих дій правоохоронці встановили, що напередодні 27-річний власник будинку вживав спиртні напої зі своїм знайомим. Під час застілля між чоловіками розпочалась словесна суперечка, яка переросла у бійку.

Гість почав завдавати ударів дерев’яною палицею товаришу по голові та тілі. Від отриманих травм останній помер.

Слідчі затримали зловмисника, раніше судимого за майнові злочини, в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За скоєне затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі. Невдовзі затриманому суд обере запобіжний захід.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.