На Прикарпатті селяни протестують через неякісний ямковий ремонт дороги (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

У селі П’ядики Коломийського району декілька десятків місцевих мешканців перекрили рух на дорозі Коломия-Лука через неякісний ямковий ремонт.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на НТК.

Декілька десятків людей перекрили дорогу у селі – пропускають тільки автобуси та спецтранспорт. Учасники протесту розповіли, що їх обурило те, що ями просто засипали щебенем і такий “ремонт” на декілька днів.

“Ці ями були вчора забиті. Це все мало б триматися. Не знаю скільки. Не знаю фірми, яка це робила. Тут ні смоли, ні асфальту. Взагалі нічого”, – каже обурена учасниця протесту Оксана.

У серпні в П’ядицькій громаді побували представники ДП “Дороги Прикарпаття”.  Тоді дорожники оглянули дорогу Коломия-Лука у селах Годи-Добродівка, Велика Кам’янка та П’ядики. У дописі на сторінці підприємства повідомили, що дорога потребує капітального ремонту та пообіцяли на перший час зробити картовий ремонт. Тобто ліквідацію ямковості, просадок, напливів, колійності завдяки фрезеруванню покриття та укладанню асфальтобетону за допомогою асфальтоукладача.

Деталі у відео НТК.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.