На Франківщині з літаків почали розкидувати приманки з вакциною від сказу. Людей просять їх не чіпати

Новини, Суспільство

На території Прикарпаття восьмого вересня з території аеродрому, який розташований у селі Підгір’я Богородчанської ТГ, розпочато кампанію з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

Про це  інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на фб-сторінку  Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Приманки з вакциною розкидають з авіатранспорту на території лісових та польових угідь, поза межами населених пунктів.

Довідково. Приманка з вакциною, яка розповсюджується авіатранспортом – є безпечна для людей і тварин, вона має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку із запахом м’ясокісткового борошна.

Прохання до жителів області: при виявлені подібних приманок – не брати їх руками і не переносити з місць розкладання. Якщо приманка випадково потрапила на території особистого селянського господарства, прохання перенести її, в рукавицях, за межі господарства, де її може спожити дика тварина.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.