Франківський студент працює над проектом дизайну відпочинкової зони біля Бурштинського озера (фото)

Новини, Суспільство

Тривають роботи із облаштування зони відпочинку на берегах Бурштинського водосховища.

Про це  інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Серед проектантів – і студент-магістрант Університету Короля Данила Михайло Кудла.

«Я займаюся розробкою ландшафтного дизайну алеї Бурштинського міського парку. Переді мною було завдання зробити реконструкцію доріжок, відновити лавки, ліхтарі і додати щось нове. Раніше у цій зоні не було пандусів для маломобільних груп населення. Тепер пандуси встановлять, також повністю змінений дизайн лавок, ліхтарів, збільшено кількість зелених насаджень, є великі квітники.

Спочатку я займався ескізним проектуванням, розробив фотовізуалізацію. Зараз триває робота над плануванням, кресленнями, тощо. Це мій перший досвід роботи з реальними замовниками, тому було дуже цікаво працювати над проектом», – розповідає студент-магістрант спеціальності «Архітектура та містобудування» Михайло Кудла.

Перший проректор Університету Короля Данила Михайло Косьмій наголошує:

«Наших студентів, зокрема творчих спеціальностей, ми спрямовуємо на утвердження реальних практичних навичок. Студенти університету долучалися до розробки багатьох проектів: благоустрою біля пам’ятників у Більшівцях, створення медіатеки у геріатричному пансіонаті Івано-Франківська, програми з моніторингу коронавірусу в Україні та областях, та інших».

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.