У Заболотові водій-порушник пропонував патрульним 200 гривень хабаря (фото)

Кримінал, Новини

Водій, аби уникнути адміністративної відповідальності, пропонував патрульним хабар.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  фб-сторінку  патрульної поліції Івано-Франківської області.

Сьомого вересня у населеному пункті Заболотів, патрульні помітили автомобіль КамАЗ, який перевозив вантаж, що суттєво виступав за габарити авто.

Перевіривши документи патрульні виявили, що у 42-річного водія відсутній обов’язковий технічний контроль автомобіля.

“Під час складання адмінматеріалів, щоб уникнути відповідальності водій запропонував поліцейським “вирішити питання” за допомогою грошей. Патрульні попередили водія про кримінальну відповідальність за такі дії, та чоловік поклав в службове авто 200 гривень”, – йдеться в повідомленні.

Патрульні склали на чоловіка адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов’язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов) КУпАП та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.