Самогубці на скутерах: у Тисменичанах молодики дивом не потрапили у ДТП (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

05 вересня близько 16:30 в селі Тисменичани Франківської громади два скутери, які рухалися зустрічною смугою неочікувано вискочили на дорогу прямо машиною і перетнули смугу руху в сторону Камінного.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”

Аби не сталося ДТП, водію легковика довелося екстрено гальмувати. Водії і пасажири двоколісників були без шоломів. Момент зняв відеореєстратор.

“Слава богу, що вчасно і надійно спрацювала гальмівна система. Наслідки могли бути дуже сумними. Підліткам далеко до шіснадцятиліття. Прохання батьків двічі подумати перед покупкою такої небезпечної іграшки, як скутер. Водіям проблеми з оформленням протоколу, вам, як мінімум, дороге лікування дитини. Про “як максимум” навіть не хочеться думати. Можливо новину побачать батьки скутеристів і приймуть міри”, – зазначив чоловік.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.