Страйк вчителів у Долинській громаді на Івано-Франківщині: омбудсмен звернулася до голови ОДА

Новини, Політика, Суспільство

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова звернулася до голови Івано-Франківської облдержадміністрації і голови Долинської територіальної громади щодо страйку вчителів у Долинській ТГ через несвоєчасно виплачену зарплату.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на на сайт Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Зокрема, омбудсмен закликала голів погасити борги перед усіма педагогами громади і поновити їхні конституційні права.

“Задля поновлення порушених конституційних прав вчителів на своєчасне одержання винагороди за працю, Уповноважений доручила своєму представнику в західних областях звернутися до голови Івано-Франківської ОДА і голови Долинської ТГ, аби ті поновили права педагогів”, — йдеться у дописі.

У повідомленні також зазначили, що представники омбудсмена вже скерували звернення до керівників.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.