Слідчі Нацполіції скерували до суду обвинувальний акт щодо злочинної організації торговців людьми

Кримінал, Новини, Політика

До українського сегменту злочинної організації входило сім чоловіків, які вербували українців на роботу для перевезення нелегальних мігрантів із країн Південно-Західної Азії до Європи.

Зловмисникам загрожує до 15-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна,інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Управління комунікації Національної поліції України.

Поліцейські встановили, що злочинне угруповання створив 33-річний організатор, а його спільниками були ще шестеро осіб. При цьому всі вони виконували свою роль – вербували осіб, які мали скрутне матеріальне становище, навчали керувати суднами, забезпечували мобільним зв’язком та переміщували їх до Республіки Туреччини. Там передавали місцевим спільникам. Поліцейські встановили, що за одного проданого українця торговці людьми отримували до трьох тисяч доларів США.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.