Персональний кабінет користувача картки “Галка” вже працює

Новини, Суспільство

Запрацював персональний кабінет картки “Галка”. Поки що у тестовому режимі.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ЕАТ.

Всі користувачі картки “Галка” можуть самостійно перевіряти баланс своєї картки, її поповнення та історію власних поїздок за допомогою персонального кабінету користувача.

Для цього необхідно пройти авторизацію на сайті galcard.eat.if.ua. В персональному кабінеті необхідно додати свою транспортну картку. Щоб це зробити треба дізнатись пін-код до картки. Його надають за зверненням до call-центру за телефоном 0800301190.

Всі дані в кабінеті оновлюються після закриття зміни, тому інформація про всі дії з карткою з’являється в персональному кабінеті наступного дня.

Також планується розширення функціоналу персонального кабінету користувача для банківських карток та його мобільна версія.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.