Дощі, подекуди з грозами. Погода в Україні на 1 вересня (карта)

Новини, Суспільство

1 вересня у переважній більшості регіонів України прогнозують дощі, подекуди з грозами. Лише у частині центральних областей, а також на півдні та сході — без опадів. Температура вдень коливатиметься від 16 до 28 градусів тепла.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Український гідрометцентр.

У західних областях переважно дощі з грозами. Температура прогріється від 16 до 19 градусів тепла. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

На півночі також прогнозуються опади. Температура повітря вдень сягне 21-25 градусів, вітер північно-західний, 5-10 м/с.

У центральних областях дощі прогнозуються на Полтавщині та Вінниччині, на Хмельниччині — можливі з грозами. На Черкащині, Кіровоградщині та Дніпропетровщині без опадів. Температура повітря вдень коливатиметься від 17 до 25 градусів з позначкою “+”. Вітер північно-західний на Хмельниччині, на решті територій — західний, 5-10 м/с.

У східних областях без опадів. Повітря прогріється вдень від 23 до 28 градусів тепла, вітер західний, 5-10 м/с.

На півдні також без опадів. Температура повітря вдень прогріється від 24 до 27 градусів теплавітер південно-західний, 5-10 м/с.

Дощі з грозами та похолодання. Погода в Україні на 1 вересняУкргідрометцентр

Що відомо

  • 2020 рік був найтеплішим за всю історію спостережень в Європі, а останні шість років – найспекотнішими у всьому світі.
  • Учені з Метеорологічного бюро Великої Британії прогнозують, що у 2021 році у всьому світі стане прохолодніше, утім він все одно залишиться одним з шести найтепліших років.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.